Tjänster

Vår Drift- och Hostingavdelning har kunskap om både IT och Monitor Affärssystem. Vi arbetar för att säkerställa era behov av trygga system.
Oavsett bransch eller storlek har vi erfarna tekniker med fokus på snabb och professionell support! 

IT-support

Vi hjälper våra kunder på distans och på plats ute hos kund. Allt från enkla ärenden till installation, driftsättning och underhåll av lokala server- och molnlösningar. Vi kan ta hand om all er IT-miljö eller endast delar av den.

Vi kan teckna avtal med support på plats på fasta dagar eller löpande när behov av support uppstår. Vår tekniska säljare hjälper ar att hitta rätt bland moln och hybridlösningar. Vi erbjuder Office 365, molnbackuper, säkerhetslösningar m.m.

Helpdesk

Vår supportavdelning är alltid redo att hjälpa dig direkt. Både via telefon och mail.
Här finns ingen First Line support utan du kommer till en expert direkt som löser dina problem.

Projektledning

Pågående eller planerade projekt som behöver en rivstart?
Våra projektledare ser till att allt går enligt plan och håller ständig kontakt med alla parter och kan ta snabba beslut i enlighet med ert mål. Oavsett projektets läge och storlek kan vi erbjuda rutinerade projektledare.

Jour

Vi förstår att vissa saker inte kan vänta. Om något oväntat inträffar finns vi därför tillhands dygnet runt 365 dagar om året. Ta kontakt med oss så berättar vi mer om våra tjänster och möjlighet till jour-avtal.


Innehåll

Kontaktpersoner

Stefan  Rundqvist Stefan Rundqvist Teknik & EDI 0502 177 77
0708 34 94 06
stefan@netred.se

Dela

Genom att klicka på "Godkänn" godkänner du vår användning av cookies och behandling av dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. Läs om vår integritetspolicy och cookiepolicy.