Monitor Affärssystem

Vi har idag blivit synonymt med Monitor tack vare vårt långa samarbete. Vi är en
samarbetspartner som har tillgång till att göra anpassningar till Monitor och är en
del av Monitors utvecklingsgrupp.

Vad vi gör

Utöver vår anpassningsavdelning som skapar anpassningar i form av ändringar och tillägg till Monitor ERP System gör vi också en mängd andra saker som hör till Monitor, nedan är några exempel på punkter vi kan hjälpa er med.

Vi vill våra kunders bästa och vi förstår att man som företag behöver hålla sitt fokus till sin kärnverksamhet och förlitar sig på andra kunniga inom respektive område. Vi kan därför hjälpa er komma i kontakt med någon som leder er igenom, och ser över ert system och kan ge tips på både förenklingar som förbättringar - för kunder som utnyttjar hela vår bredd blir vi en samarbetspartner som hjälper er att utnyttja ert system till det yttersta.

Sammanslagningar

Vid sammanslagning av flera Monitorbolag kan vi hjälpa till att skripta detta åt er. Vi har lång erfarenhet där vi slått samman flertal stora och små bolag via förvärv eller inom samma koncern. Vi hjälper er hela vägen från förfrågan och rådgivning till skarpstart med både specning, skript och projektledning.


Konverteringar

Är ert företag i fas med att byta affärssystem? Har ni extern data eller tredjepartsprogram som ni vill läsa in till er Monitordatabas?

Våra erfarna konsulter har gemensamt över 50 års erfarenhet med hundratals konverteringar i bagaget så ni kan känna er förtrogna med att ni får direktkontakt med någon som kan databasen.


Integrationer & API

Har ni externa eller egenutvecklade program som ni vill ska kommunicera med Monitor kan vi skapa anpassade APIer för just ert specifika ändamål. Det finns ingen begränsning i vad ett API ska utföra eller hur komplexa lösningar - allt är möjligt att lösa.


Optimering av databas

Problem med att vissa rutiner går långsamt? Är er databas stor? Vi kan hjälpa till att köra databas-optimeringar och rensningsrutiner som i vissa fall kan hjälpa att snabba upp Monitor som körts en längre tid utan någon optimering.


EDI

EDI kopplingar kan ibland vara komplexa och omständiga för en normalanvändare att komma igång med. Våra EDI experter hjälper gärna till vid både implementering och justering till flertal aktörer. Vi kan sköta all kontakt med tredje person för att ni ska slippa frågeställningar som ni inte har svar på - vi tar helhetsgrepp på planering och implementering.Innehåll

Kontaktpersoner

Claes Larsson Claes Larsson VD, Utvecklingsansvarig 0502 177 71
0708 10 54 09
claes@netred.se

Dela

Populära Anpassningar

Genom att klicka på "Godkänn" godkänner du vår användning av cookies och behandling av dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. Läs om vår integritetspolicy och cookiepolicy.