Anpassning som integrerar inköpsorderflödet i Monitor G5 mot Matrix verktygsskåp. I Monitor skapas inköpsorder och inleveranser med automatik.

Integration av inköpsorder

Inköpsorder som genereras i Matrix exporteras och läses via XML-fil med automatik in i Monitor där en speglad version av ordern skapas.

Rader på den speglade ordern skapas i Monitor som en fri orderrad (Radtyp 2) eller artikelkopplad rad (Radtyp 1). Leverantör, artikelnummer, artikelbenämning, beställt antal, pris, rabatt samt leveransdatum hämtas ifrån Matrix. Det är även möjligt att läsa in inköpskonto och kostnadsställe. Andra parameterar på ordern som prefix och Vår referens styrs via systeminställningar.

Integration av inleveransrapportering

När inköpsorderrader inlevereras i Matrix finns möjligheten att exportera transaktionen till Monitor.

Aktiveras denna del av integrationen läser Monitor via XML-fil in inlevererade orderrader från Matrix och genomför motsvarande inleverans med samma antal på den speglade orderraden i Monitor.

Populära Anpassningar

Genom att klicka på "Godkänn" godkänner du vår användning av cookies och behandling av dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. Läs om vår integritetspolicy och cookiepolicy.