Integrering

Våra lösningar ar allihop integrerade med Monitor, vaför lägga upp alla produkter, kunder, ordrar, kontaktpersoner öppetider m.m. i flera olika system vare sig det är helt manuellt eller via import och export funktioner - vi ser till att läsa all information direkt ifrån källan - visar ni öppetider på hemsidan? varför inte utnyttja Schemakalendern i Monitor? visar ni kontaktpersoner kan ni utnyttja personalregister direkt i Monitor.

Givetvis registreras alla ordrar direkt i Monitor och kund får information i realtid av den information som ni har i ert Monitor. vi löser även integrationer med t.ex. fraktbolag, betalningar, Google för analysering av besökare och sökresultat.

 

Beräkningar

Detta ser också till att mer komplexa saker som lagerstatus kan inte bara hanteras ifrån Monitor utan kan även anpassa rå-datan för att göra beräknade leveranstider baserat på tillverkningsorder, ledtider m.m..

 

Design

Vi hjälper er att både ta fram designförslag från grunden, baserat på en befintlig hemsida eller i samarbete med er egna designer och kommer med förslag på lösningar. samtidigt ser vi till att optimera er hemsida så ni kommer högt upp på sökresultat och får en snabb sida som prioriteras av sökmotorer.

 

Populära Anpassningar

Genom att klicka på "Godkänn" godkänner du vår användning av cookies och behandling av dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. Läs om vår integritetspolicy och cookiepolicy.